Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Make-up die jou doet stralen!

8 augustus 2020 @ 14:00 - 17:00

€50

Snel elke morgen de make-up die jou doet stralen?

Nadine toont jou hoe je je opmaakt met de juiste kleur en stijl en bezorgt jou een make-uppasje op maat.

Make-up: op jouw lijf geschreven?

Je deed al een kleurenanalyse, maar vindt het toch moeilijk om de juiste make-upkleuren te vinden. Zo liggen etalages momenteel vol met zwarte eyeliner en mascara. Ideaal voor wintertypes, een nachtmerrie voor elk ander kleurentype…

Jouw kleur gevonden? Dan begint het zoeken naar de juiste tint, want die maakt echt wel het verschil. En hoe ben je zeker dat je make-up bij je kledij past?

Deze workshop biedt het antwoord:

Nadine wacht je op met kwalitatieve make-up van John van G (‘Let’s grow together’) voor elk kleurentype. Op basis van je kleurenkaart doet ze een complete make-up van de helft van je gezicht: fond de teint, poeder, eyeliner, mascara, oogschaduw, lipstick, …

En dan is het aan jou! Jij doet de andere helft en ontdekt zo hoe weinig van de juiste make-up je nodig hebt om er goed uit te zien… Intussen stellen we een make-uppasje voor jou samen. Wil je nadien je make-up kopen, dan is dat mogelijk.

Toen ik gisteren afsprak met mijn vriend, heb ik voor één keer de lippenstift en oogschaduw die ik bij jou kocht, aangedaan. Gewoon om zijn reactie af te wachten. Hij zat mij 5 seconden aan te staren, zonder een woord te zeggen. “Oei”, dacht ik, “Ik heb gelijk, dit staat me écht niet…” En toen zei hij: “Wow, dit had ik niet zien aankomen. Kan je dit a.u.b. wat vaker doen? Het staat je ongeloofelijk goed, hypervrouwelijk!” – Ann

kleding-juwelen-3
kleding-juwelen-3
kleding-juwelen-4
kleding-juwelen-4
kleding-juwelen-1
kleding-juwelen-1

Waarom je deze workshop niet mag missen?

  • Dagdagelijkse make-up | Leer hoe je in no time zorgt voor een dagdagelijkse make-up die jou doet stralen. De kers op de taart dus.
  • Persoonlijk | We voorzien een halfuur per twee personen zodat er voldoende tijd is voor advies op jouw maat én zodat jullie tegelijk van elkaar leren. Uniek!
  • Meer zelfvertrouwen | Met de juiste make-upkleuren en -stijl zullen mensen naar jou opkijken. Je krijgt meer respect en daardoor meer zelfvertrouwen.

Wie begeleidt jou?

Nadine De Deken is de bezielster van Filline. Ze geeft al meer dan 40 jaar kleur- en stijladvies en leidt kleuradviseurs op. Ze is ook auteur van succesvolle kleur- en stijlboeken.

Even praktisch

Waar & wanneer?

Make-up die jou doet stralen! gaat door op zaterdag 8 augustus 2020  (14u tot 17u) in Filline, Koningin Astridlaan 16 in Merelbeke. Als je een ticket boekt, kies je meteen het tijdstip van je personal make-upsessie. Nadien kan je nog rustig napraten.

Wie is welkom?

Drukbezette vrouwen die zich in een mum van tijd mooi willen opmaken. Enkel voor wie al een Filline kleurenanalyse kreeg, breng dus zeker je kleurenkaart mee! Kreeg je nog geen kleurenanalyse van Nadine? Vraag ze snel aan.

Wat betaal je?

Je neemt deel voor 50 euro/persoon. Daarvoor krijg je een halfuur make-upadvies en toepassing van kleur- en stijlexperte Nadine de Deken, samen met een andere deelnemer. Ook inbegrepen: hapjes, drankjes, een goodiebag en een gesigneerd exemplaar van ‘Mannen in Stijl’. Make-up kopen na je sessie kan volledig vrijblijvend.

Gegevens

Datum:
8 augustus 2020
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€50
Evenement Categorie:

Organisator

Nadine De Deken
Telefoon:
+32 9 362 53 00

Locatie

filline
Koningin Astridlaan 16
9820, Merelbeke
Telefoon:
+32 9 362 53 00